Elektrische Gazelle fiets kopen? | 2Wielercentrum Joure

Gazelle – elektrische fietsen

Wilt u graag een Gazelle? En bent u op zoek naar een elektrische fiets? Wij van 2Wielercentrum Joure bieden een zeer ruim assortiment in elektrische fietsen van Gazelle aan. De e-bike is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is toch erg fijn om even een extra duwtje in de rug te krijgen als u aan het fietsen bent? Het tegen de wind in fietsen kunt u voortaan fluitend doen! Daarnaast zijn de e bikes van Gazelle al regelmatig in de prijzen gevallen:

 

De Gazelle Orange C7+ HMB kwam als ‘beste koop’ uit de fietstest van het Algemeen Dagblad in 2018

Het model: Chamonix T10 HMB werd beoordeeld met ‘best getest’ tijdens de fietstest van het Algemeen Dagblad 2018

De Cityzen kwam in 2017 als ‘beste koop’ uit de fietstest van het Algemeen Dagblad

 

Waarom een elektrische fiets van Gazelle?


Fietst u regelmatig lange afstanden of is het trappen op een normale fiets lastig voor u? Bij 2Wielerentrum Joure helpen wij u graag bij het uitzoeken van een elektrische Gazelle fiets die het beste past bij uw situatie! Wij bieden zowel tweedehands e bikes als de nieuwste modellen uit 2019 en zowel herenfietsen als damesfietsen. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van het gebruik van een e bike voor u op een rijtje gezet:

 

 • Goed voor het milieu
  U kunt in plaats van de auto de elektrische fiets van Gazelle gebruiken voor langere afstanden. Hierdoor wordt het milieu vele malen minder belast!
 • Minimale inspanning nodig
  U bereikt gemakkelijk snelheden rond 25 km per uur zonder hier veel moeite voor te doen
 • Geschikt voor lange afstanden
  Zonder vermoeid te raken kunt u in een korte tijd lange afstanden afleggen
 • Plezierig en comfortabel
  U heeft nooit meer last van tegenwind of bergopwaarts fietsen, dankzij de trapondersteuning!

 

Wij zijn een erkende Gazelle dealer en helpen u graag op weg!

 

2Wielercentrum Joure – Ruim assortiment in elektrische Gazelle fietsen


Wij bieden meerdere modellen aan van de elektrische Gazelle fiets. Ook geldt dat wanneer een model bij ons niet op voorraad is wij deze vrijblijvend voor u kunnen bestellen. Wij begrijpen natuurlijk dat het moeilijk is om een keuze te maken in welke van de e bikes het beste bij u past. Ons assortiment is ruim en biedt hierdoor veel mogelijkheden.

 

Er is voor iedereen wel een geschikte elektrische fiets van Gazelle. Naast de hulp die wij u natuurlijk bieden kunt u zichzelf ook alvast een beetje online voor oriënteren met de handleiding van Gazelle. Deze lijst dient als een hulpgids en vertelt u alles over de voor- en nadelen van bepaalde opties waaruit u kunt kiezen.

 

Wij helpen u graag! 

Er is onder andere een verschil in motorpositie. Zo kan de motor in het voorwiel, in de trapas of in het achterwiel zitten. Hier komen een aantal belangrijke voor- en nadelen bij kijken. Denk hierbij aan dat de fiets met voorwielmotor goedkoper is, maar wel zwaarder stuurt door het gezwicht in het voorwiel.

 

Of dat de fiets met midden motor door zijn kracht veel ondersteuning biedt, maar niet volledig geluidloos is. Hierom is het belangrijk om goed geadviseerd te worden voordat u een elektrische Gazelle fiets koopt.

 

Kom gerust bij ons langs in onze showroom in Joure Friesland! Wij heten u graag van harte welkom en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast staat ons team van experts u natuurlijk ook graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op: 0513-412143.TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

 • 2Wielercentrum Joure
 • Tolhuswei 5
 • 8501 ZP, Joure
 • info@2wielercentrumjoure.nl
 • (0513) 41 21 43
 • KvK: 81413173
 • BTW: NL862079135B01
Onderhoud inplannen
Winkelafspraak inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Conway
Cortina
Gazelle
Koga
Loekie
Sensa
Sparta
Urban Arrow
Victoria